dilluns, 24 d’agost del 2015

En sonic també es transforma en superguerrer!

Donc si. Molts recordareu que la mascota de la companyia sega, en Sonic, en alguns dels seus jocs per la plataforma mega-Drive, tenia l'habilitat de copiar per complet la formula dels superguerrers de Bola de Drac.

L'estimat eriçó adoptava aixi un color dorat amb aura incluida i la capacitat de poguer volar per on volgues, sense que ningu el pogues parar, igual que en Goku a Namek.

Aquesta habilitat es la més poderosa a la que podia arribar el personatge, i es conseguia al completar el repte més dificil: Aconseguir totes les gemmes del caos.



NOTA: aquest propers 5 dies no hi hauran entrades ni tampoc l'especial de divendres ja que marxo de vacances.

Ens veiem a la tornada!

diumenge, 23 d’agost del 2015

Dragon ball Z extreme butoden: trailer anime expo 2015, gameplay i alguna novetat!

Hola a tots!

En l'anterior entrega de l'anime expo de japó (una convenció de anime, manga, videojocs, etc) es va presentar un nou trailer del joc de 3DS que tots esperem: Dragon Ball Z extreme butoden. tens més informació sobre una edició especial que es farà aqui.



En el trailer podem observar, entre altres coses, a en Bardock (pare d'en Goku) transformant-se en superguerrer, com es va poder veure en la OVA original The episode of Bardock. També podem veure com en Goten i en Trunks es fusionen (per el que sembla encara no ha començat el combat).

Aquí teniu també un gameplay del joc on podem veure lluitar a en Goku SSGSS, en vegeta SSGSS i en vegeta SS4:



Per el que vaig llegir en una revista de videojocs, els personatges SSGSS i en Frízer en la seva forma gold nomes es podien aconseguir amb un codi exclusiu que et donaven amb la entrada del cinema per la pel·lícula Resurrection F. I respecte a en Vegeta SS4, no se si es un personatge jugable o de suport, ja que el Joc tracta sobre la serie Z.

Fins la propera!

dissabte, 22 d’agost del 2015

Especial divendres: totes les races de l'univers de BDD!

hola a tots!

Un dels atractius de Bola de Drac són els llocs on es desenvolupen les seves aventures. El planeta terra ne es l'ùnic escenari dels esdeveniments de la serie. Molts altres planetes són testimonis de les aventures d'en Goku i companyia i en ells hi trobem totes les races que participen directa o indirectament en elles. Tots aquests escenaris i races constitueixen l'atlas d'una de les macrosages més famoses del manga i l'anime. A continuació us parlare sobre les races que més pes especific tenen en la serie.

Humans:

Són els essers vius dominants a la terra. Neixen amb una força de combat molt debil, pero són capaços d'aumentarla a força de voluntat. Hi ha isferents tipus d'humans: Per una banda tenim als humans normals, que suposen un 75% de l'especie, i per l'altre, als que no són tant "normals", ja que poden arribar a tindre un aspecte animal o inclus monstruos. Com a cas exepcional, tenim als superguerrers mestissos, els cuals constitueixen una part insignificant dintre de la població humana.


Humanos (2008)

Saiyans:

Els Saiyans son un poble de bàrbars i sanguinaris guerrers que convivian al planeta Vegeta amb el poble dels tsufurus, als cuals superaven en força i mida, pero no en inteligéncia. Gracies a aixó es va mantindre un equilibri de poder durant llargs anys, pero finalment els saiyans van conseguir aniquilar-los. La seva fisiologia es semblant a la humana pero amb alguna diferencia: el cabell dels saiyans sempre es fosc de de llargada fixa, encara que el que els fa més diferents es la prolongació de la columna vertebral en forma de cua. aquesta raça envelleix més lentament.


Apart dels aspectes fisics, el poble dels saiyans es caracteritza per la seva gran força interior i les seves transformacions. La seva cua es el centre d'energia y, a l'hora, el seu gran punt debil: Si l'agafen amb força podria provocar la mort del saiyan i si es arrancada perdrà part del seu potencial i no es podrà tornar a convertir en Ozaru fins que li torni a creixer. Depenent de la força del Saiyan, aquest podrà convertir-se en diferents nivells de superguerrer, desde el nivell bàsic fins al nivell deu..

Finalment el poble va estar marcat per l'extinció a mans d'en Frízer, qui sentia una gran por a la profecia del superguerrer llegendari i al poder zenkai d'aquesta raça, una habilitat que els permet multiplicar les seves forces al recuperar-se d'un combat o una ferida greu.

Un cop exterminada, aquesta raça a la terra gràcies als seus dos ùltims exponents urs, en Goku i en Vegeta. Al reproduir-se amb dones humanes, la raça ha anat variant i originat diferents tipus de saiyans: El saiyan pur, els saiyans mestissos primaris i els saiyans mestissos secundaris (només es el cas de la Pan).


Namekians:

Els Namekians són una raça pacífica encara que el 14% de la població esta formada per poderosos guerrers. Són asexuats i la seva reproducció es ovipara, encara que nomes la pot realitzar un lider autoritzat o un patriarca.

Degut al canvi climatic patit al planeta Namek i al brutal atac d'en Frízer, aquesta raça va quedar a punt d'extinguir-se. Despres de la destrucció del seu planeta, es van reubicar en un nou planeta Namek creat gracies a les boles de drac.

També destaquem que els dos últims deus de la terra van ser Namekians, kami-Sama i Dende.




Tsufurs:

aquesta raça representava el 80% del planeta Vegeta. Eren uns éssers de gran inteligencia i comptaven amb un numero molt elevat de cientifics i amb una desarollada tecnología, peró fisicament eren débils. Els Tsufurus van acabar sent exterminats per els Saiyans.


Igual que passa amb els Saiyans, es creu que poden quedar varis individus de la raça Tsufuru escampats per la galàxia. Aixó es va deduir despres de l'aparició del Dr. Mu i la seva creació; en Baby (bola de drac GT)

Mutants mecànics:

Aquesta raça de mutants mecànics va ser una de les creacions del Doctor Mu. Els seus membres es van instalar al planeta M2, no sense abans exterminar a tota la seva població.

Com si d'una raça biologicament natural es tractes, les creacions del Dr. Mu van desarrollar una societat perfectament estratificada, amb els seus obrers i els seus científics. Aixó si, l'objectiu de tots els era comù: la conquista de l'univers. 

Arlians:

Amb una fisiología bastant semblant a la dels saltamrtins, aquesta raça va desarrollar una societat al estil medieval de la terra, on el rey era la màxima autoritat. el seu nivell tecnologic no era gaire avanzat, pero eren capaços de llencar petites boles d'enegia.

Durant el seu viatge a la terra, en Nappa i en Vegeta es van aturar en aquest planeta, i com no, van aprofitar per exterminar-lo.




Yadrats:

Els Yadrats són la raça creadora de la famosa tecnica del canvi de lloc instantani. En Goku va estar un temps en aquest planeta durant un temps despres del dur combat contra en Frízer. Aquest pacífic poble va acollir al protagonista i va curar les seves ferides, proporcionant-li de pas una nova vestimenta. Durant la seva estancia es va sotmetre també a un dur entrenament en el que va aprendre la tecnica del canvi de lloc instantani: aquesta li permitia teletransoprtar-se a qualsevol lloc que volgues, sempre i cuan volgues cuan conseguis captar l'energia del lloc.



Imeggians:

Els membres d'aquesta civilització vivian asfixiats per una legislació que obligava a mantindre un esgotador ritme de compres i ventes acompanyat per uns impostos exagerats. Lógicament, el incompliment d'aquestes lleis suposava que l'infractor es consideres un criminal.

Per alleujament dels Imeggians, la mort del seu dirigent Don Kear va suposar el final de la legislació, conseguint així viure en tranquilitat.


Kelbians:

Al igual que els arlians, els natius del planeta Kelbo tenien una societat i un estil de vida semblant al de la terra en la seva época medieval. En aquest món, els Kelbians eren constantment aterroritzats per un monstre que es deia Zuhnamer. En Goku i els seus amics van acabar amb ell.





dimarts, 18 d’agost del 2015

Saló del manga de barcelona 2015!

Bones!

Ja sabeu que els propers 29 d'octubre a l'1 de novembre es celebrarà a Barcelona la XXI edició del saló del manga?

xxi-salo-del-manga-de-barcelona-cartell-baixa.jpg

Jo hi seré per allà. T'ho perdras?

dissabte, 15 d’agost del 2015

Especial divendres: Tots els desitjos de la serie!

Hola a tots!

Finalment l'especial es retrassa un dia degut a que el wi-fi de l'hotel i el viatge cap al meu poble no m'han permes publicar-la.

L'especial d'avui tractara sobre tots els dessitjos que s'han anat concedint al llarg de tota la serie (Bola de Drac, Bola de Drac Z i Bola de Drac GT). No s'inclueixen els de les pel·lícules.

abans de començar recordem que hi han 3 dracs, i cada un el marcaré amb una lletra: Sheron (S), Porunga (P) i Dark Sheron (D).

Bola de Drac:

01 (S) - Unes calçetes per l'oolong.

02 (S) - Resucitar a Bora.

03 (S) - la joventut eterna per Satanas Cor petit.

04 (S) - resucitar a totes les victimes bones que en Cor Petit i els seus ajudants van matar.


Bola de Drac Z

05 (S) - Resucitar a en Goku.

06 (P) - Resucitar en cor petit.

07 (P) - Teletransportar en Cor Petit al planeta namek.

08 (S) - Resucitar a totes les victimes bones que en Frízer i els seus ajudants van assesinar.

09 (P) - teletransportar a els essers vius que es troven a Namek cap al planeta Terra, exceptuant a en Goku i en Frízer

10 (P) - Porta l'ànima d'en Goku i en krilin cap a la terra (nomes porten la d'en krilin .

11 (P) - resucitar en krilin

12 (P) - resucitar en Yamcha.

13 (P) - resucitar en Xaos.

14 (P) - resucitar en Ten-Xin-han.

15 (P) -  enviar a tots els habitants que vivien a Namek a un altre planeta amb característiques similars.

16 (S) - resucitar a totes les victimes bones que en cel·lula havia assesinat.

17 (S) - Fer desapareixer les bombes que hi havien en els androides A-18 i A-17

18 (S) - revivir totes les victimes bones que en Vegetta Havia assesinat.

19 (P) - reconstruir la terra.

20 (P) - resucitar a tota l'humanitat assesinada per en Bu, en Babidi i els seus ajudants.

21 (P) - Recuperar tota l'energia desgastada d'en Goku en el combat contra en Bu.

22 (S) - Borrar els records del monstre Bu de les ments de tots els habitants de la terra, exceptuant la d'en Goku i els seus amics.



Bola de Drac GT

23 (D) - Convertir a en Goku en un nen.

24 (D) - reconstruir el nou planeta Plant.

25 (P) - reconstruir el planeta terra.

26 (S) - resucitar a totes les victimes bones assesinadas desde l'arribada d'A-17


Aquí acaba l'especial d'aquest divendres!

Fins la propera!

diumenge, 9 d’agost del 2015

Desconexió fins divendres! (provisional)

Hola a tots!

Degut a que estic de vacances i el WI-Fi es escas, aquests propers 5 dies no hi haurà entrades (a no ser que hi hagi una noticia BOOM).


Fins la propera!

divendres, 7 d’agost del 2015

Qui es el personatge més fort?

NOTA: Avui finalment no hi ha especial degut a que l'estic preparant i no m'ha donat temps... Divendres que ve SUPERESPECIAL!

Al llarg de tota la história de Bola de Drac, en Goku i companyia han anat trobant enemics molt forts, pero finalment els han derrotat. Significa aixó que en Goku, en Gohan i en Vegeta podrien ser els personatges més forts de Bola de Drac?

Si heu vist la pel·lícula de la batalla dels deus, sabreu que els guerrers Z no poden derrotar a en Billis. I aixó vol dir que en Billis es més fort que ells. 



Peró encara hi ha algu més fort que ell? Doncs si, i es un personatge que pocs esperareu.



El personatge de la foto anterior es Diu Wiss, i encara que sabem ben poc sobre ell a la pel·lícula i a la nova serie podem deduir que es el MESTRE i aconsellador d'en Bills.

Fins i tot en una escena podem veure a aquest tombant al deu de la destrucció d'un sol cop de puny:


El seu nom deriba de Whiskie i gual que Beerus (Billis en espanyol) deriba de Beer.

El més probable es que durant l'emissió de la nova serie descobrim més coses sobre aquest fantastic personatge.

Fins la propera!

dijous, 6 d’agost del 2015

Entrada "l'estat de superguerrer" actualitzada!

Hooola!

Degut a la popularitat que a tingut l'entrada que vaig fer fa 3 anys i els canvis que hi han hagut al món de Bola de Drac durant aquest temps, he decidit actualitzar la entrada sobre l'estat de superguerrer.

M'ha costat lo seu, aixi que espero que la disfruteu molt!



Recordeu que demà hi ha especial!

dimarts, 4 d’agost del 2015

Jaco al openning de Bola De Drac Super!?

Hola a tots!

Ja fa uns dies, mentres mirava els 4 episodis de Bola de Drac Super que ja han estat traduits, m'hen vaig adonar d'una cosa bastant extranya.

Recordeu la entrada que vaig fer sobre dos nous personatges anunciats per el joc de 3DS (aquí la teniu)? Doncs un d'ells es un alien que té el nom de Jaco, i surt a un comic dibuixat per Akira Toriyama.

Fins aquí tot correcte pero... Que té que veure aquest personatge amb Bola de Drac Super?!



En el segon 0:53 del primer openning de la serie es pot observar a en Jaco apareixent a la part dreta de la pantalla.

Tindrà que veure algo aquest personatge a la serie? Aviat ho descobrirem (o no)!

dilluns, 3 d’agost del 2015

Bola de Drac SD!

Bones a tots!

En l'entrada d'avui parlaré sobre un manga que vaig comprar ahir i que ja he deborat. El cómic es titula Bola de Drac SD.

Bola de Drac SD es un manga Spin-off de Bola de Drac dibuixat per Naho Ooishi, l'autora de la majoria de Spin-off de la serie.



Aquesta serie de llibres són reedicións de l'história original de bola de drac, pero amb grafics SD a tot color. El text està simplificat per tal de que el puguin entendre els més petits.

Va començar a publicar-se a la revista japonesa saikyo jump. En aquesta revista es publiquen la majoria de Spin-off dels mangues més famosos, com es naruto, one piece, bleach, etc


El prime volum Kanzeban (recopilació dels episodis de la revista en un llibre independent) es va publicar el 4 d'abril de 2013, i justament un any després (literalment, es va publicar el 4 d'abril de 2014) es va publicar el segon. Aquest segon volum venia amb dos capitols bonus dedicats a la pel·lícula de la batalla dels deus. També incloïa una tarjeta d'en Goku de petit per al joc arcade Dragon ball Heroes.


Valoració personal:

Un cómic molt entretingut i per a tots els publics. Els dibuixos són molt atractius i asobres a color. Es ideal per llegir-lo a plena llum del día. Es pot llegir tant si ja coneixes la serie / cómics com si no. 

Nota: 9/10 

diumenge, 2 d’agost del 2015

Bola de Drac Z: la resurrecció F als cinemes catalans!

Hola a tots!

Ahir, a les 13:00 aproximadament, Joan Sanz (doblador d'en vegetta a la serie de Bola de Drac en català) ha anunciat que la pel·lícula s'estrenara als cinemes del nostre païs. I no nomes aixó, sino que es DOBLARA AL CATALÀ!

S'estrenarà als cinemes el 6 de novembre d'aquest any, i una mica després es vendrà en format fisic (DVD i Blue-ray).

La serie es començarà a doblar dos messos abans de la seva estrena, es a dir, el mes que ve.



Cartell oficial en castellà

Igual que vaig fer amb la batalla dels deus, aquesta no m'he la perdre al cinema!
Musica: On | Off