dissabte, 22 d’agost del 2015

Especial divendres: totes les races de l'univers de BDD!

hola a tots!

Un dels atractius de Bola de Drac són els llocs on es desenvolupen les seves aventures. El planeta terra ne es l'ùnic escenari dels esdeveniments de la serie. Molts altres planetes són testimonis de les aventures d'en Goku i companyia i en ells hi trobem totes les races que participen directa o indirectament en elles. Tots aquests escenaris i races constitueixen l'atlas d'una de les macrosages més famoses del manga i l'anime. A continuació us parlare sobre les races que més pes especific tenen en la serie.

Humans:

Són els essers vius dominants a la terra. Neixen amb una força de combat molt debil, pero són capaços d'aumentarla a força de voluntat. Hi ha isferents tipus d'humans: Per una banda tenim als humans normals, que suposen un 75% de l'especie, i per l'altre, als que no són tant "normals", ja que poden arribar a tindre un aspecte animal o inclus monstruos. Com a cas exepcional, tenim als superguerrers mestissos, els cuals constitueixen una part insignificant dintre de la població humana.


Humanos (2008)

Saiyans:

Els Saiyans son un poble de bàrbars i sanguinaris guerrers que convivian al planeta Vegeta amb el poble dels tsufurus, als cuals superaven en força i mida, pero no en inteligéncia. Gracies a aixó es va mantindre un equilibri de poder durant llargs anys, pero finalment els saiyans van conseguir aniquilar-los. La seva fisiologia es semblant a la humana pero amb alguna diferencia: el cabell dels saiyans sempre es fosc de de llargada fixa, encara que el que els fa més diferents es la prolongació de la columna vertebral en forma de cua. aquesta raça envelleix més lentament.


Apart dels aspectes fisics, el poble dels saiyans es caracteritza per la seva gran força interior i les seves transformacions. La seva cua es el centre d'energia y, a l'hora, el seu gran punt debil: Si l'agafen amb força podria provocar la mort del saiyan i si es arrancada perdrà part del seu potencial i no es podrà tornar a convertir en Ozaru fins que li torni a creixer. Depenent de la força del Saiyan, aquest podrà convertir-se en diferents nivells de superguerrer, desde el nivell bàsic fins al nivell deu..

Finalment el poble va estar marcat per l'extinció a mans d'en Frízer, qui sentia una gran por a la profecia del superguerrer llegendari i al poder zenkai d'aquesta raça, una habilitat que els permet multiplicar les seves forces al recuperar-se d'un combat o una ferida greu.

Un cop exterminada, aquesta raça a la terra gràcies als seus dos ùltims exponents urs, en Goku i en Vegeta. Al reproduir-se amb dones humanes, la raça ha anat variant i originat diferents tipus de saiyans: El saiyan pur, els saiyans mestissos primaris i els saiyans mestissos secundaris (només es el cas de la Pan).


Namekians:

Els Namekians són una raça pacífica encara que el 14% de la població esta formada per poderosos guerrers. Són asexuats i la seva reproducció es ovipara, encara que nomes la pot realitzar un lider autoritzat o un patriarca.

Degut al canvi climatic patit al planeta Namek i al brutal atac d'en Frízer, aquesta raça va quedar a punt d'extinguir-se. Despres de la destrucció del seu planeta, es van reubicar en un nou planeta Namek creat gracies a les boles de drac.

També destaquem que els dos últims deus de la terra van ser Namekians, kami-Sama i Dende.




Tsufurs:

aquesta raça representava el 80% del planeta Vegeta. Eren uns éssers de gran inteligencia i comptaven amb un numero molt elevat de cientifics i amb una desarollada tecnología, peró fisicament eren débils. Els Tsufurus van acabar sent exterminats per els Saiyans.


Igual que passa amb els Saiyans, es creu que poden quedar varis individus de la raça Tsufuru escampats per la galàxia. Aixó es va deduir despres de l'aparició del Dr. Mu i la seva creació; en Baby (bola de drac GT)

Mutants mecànics:

Aquesta raça de mutants mecànics va ser una de les creacions del Doctor Mu. Els seus membres es van instalar al planeta M2, no sense abans exterminar a tota la seva població.

Com si d'una raça biologicament natural es tractes, les creacions del Dr. Mu van desarrollar una societat perfectament estratificada, amb els seus obrers i els seus científics. Aixó si, l'objectiu de tots els era comù: la conquista de l'univers. 

Arlians:

Amb una fisiología bastant semblant a la dels saltamrtins, aquesta raça va desarrollar una societat al estil medieval de la terra, on el rey era la màxima autoritat. el seu nivell tecnologic no era gaire avanzat, pero eren capaços de llencar petites boles d'enegia.

Durant el seu viatge a la terra, en Nappa i en Vegeta es van aturar en aquest planeta, i com no, van aprofitar per exterminar-lo.




Yadrats:

Els Yadrats són la raça creadora de la famosa tecnica del canvi de lloc instantani. En Goku va estar un temps en aquest planeta durant un temps despres del dur combat contra en Frízer. Aquest pacífic poble va acollir al protagonista i va curar les seves ferides, proporcionant-li de pas una nova vestimenta. Durant la seva estancia es va sotmetre també a un dur entrenament en el que va aprendre la tecnica del canvi de lloc instantani: aquesta li permitia teletransoprtar-se a qualsevol lloc que volgues, sempre i cuan volgues cuan conseguis captar l'energia del lloc.



Imeggians:

Els membres d'aquesta civilització vivian asfixiats per una legislació que obligava a mantindre un esgotador ritme de compres i ventes acompanyat per uns impostos exagerats. Lógicament, el incompliment d'aquestes lleis suposava que l'infractor es consideres un criminal.

Per alleujament dels Imeggians, la mort del seu dirigent Don Kear va suposar el final de la legislació, conseguint així viure en tranquilitat.


Kelbians:

Al igual que els arlians, els natius del planeta Kelbo tenien una societat i un estil de vida semblant al de la terra en la seva época medieval. En aquest món, els Kelbians eren constantment aterroritzats per un monstre que es deia Zuhnamer. En Goku i els seus amics van acabar amb ell.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Musica: On | Off