dilluns, 3 d’agost del 2015

Bola de Drac SD!

Bones a tots!

En l'entrada d'avui parlaré sobre un manga que vaig comprar ahir i que ja he deborat. El cómic es titula Bola de Drac SD.

Bola de Drac SD es un manga Spin-off de Bola de Drac dibuixat per Naho Ooishi, l'autora de la majoria de Spin-off de la serie.



Aquesta serie de llibres són reedicións de l'história original de bola de drac, pero amb grafics SD a tot color. El text està simplificat per tal de que el puguin entendre els més petits.

Va començar a publicar-se a la revista japonesa saikyo jump. En aquesta revista es publiquen la majoria de Spin-off dels mangues més famosos, com es naruto, one piece, bleach, etc


El prime volum Kanzeban (recopilació dels episodis de la revista en un llibre independent) es va publicar el 4 d'abril de 2013, i justament un any després (literalment, es va publicar el 4 d'abril de 2014) es va publicar el segon. Aquest segon volum venia amb dos capitols bonus dedicats a la pel·lícula de la batalla dels deus. També incloïa una tarjeta d'en Goku de petit per al joc arcade Dragon ball Heroes.


Valoració personal:

Un cómic molt entretingut i per a tots els publics. Els dibuixos són molt atractius i asobres a color. Es ideal per llegir-lo a plena llum del día. Es pot llegir tant si ja coneixes la serie / cómics com si no. 

Nota: 9/10 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Musica: On | Off