divendres, 25 de setembre del 2015

especial divendres: 10 curiositats de bola de drac!

Bones a tots!

En aquests moments, mentres es carrega la meva stamina a Dragon ball Z: Dokkan battle, us dire les 10 curiositats que mes m'agraden de Bola de Drac.

1. Al principi, els creadors de la serie volien possar a en Gohan el nom Einstein, en agraiment a la seva labor científica.


2. Tots els poersonatges del planeta vegeta tenen noms de verdures. Com per exemple el propi Vegeta (Vegetal), Kakarot (karrot, pastanaga en angles), etc.


3. La familia del Frízer tenen tots noms relacionats amb el fred. Frízer (congelador en angles), rei coold (rei fred) i cooler (refredador).


4. El kamehameha fa referencia a un antic rei de Hawaii. Aquest home tenia un fisic sorprenent. aquesta podria ser la raó per la que el follet tortuga es vesteix a l'estil Hawaià.


5. Originalment, Akira Toriyama havia possat de nom a la serie Z Bola de drac 2, pero per un malentes, va acabar dient-se Bola de Drac Z.


6. Els enemics de la ultima saga de Bola de Drac Z formaven un fragment de la famosa cançó de la pel·lícula "la cenicienta". Bibidi - Babidi - Buu.


7. Bulma es un dels personatges que més canvis de look ha tingut al llarg de totes les histories anime.


8. Segons l'historia de Bola de Drac, els habitants de Namek no menjen, nomes beuen aigua. Podeu saber més d'aquesta raza en aquesta entrada.


9. La serie esta inspirada en la novela oriental "viatge a l'oest" i durant l'historia es fan moltes referencies.


10. En un principi en Goku anava a ser una dona (!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Musica: On | Off