divendres, 31 de juliol del 2015

Especial divendre: Xaos!

Hola!

Primer especial dels divendres. El personatje d'avui es... En Xaos!

El nom:

Akira toriyama li va possar aquest nom referint-se a un tipus d'empanadilla chinesa.


Chiaotzu-psd61257

História / descripció:

Aquest petit guerrer va ser company d'en Ten-Xin-Han durant l'entrenament amb el mestre Turin Senín. Desde llavors sempre han sigut amics inseparables. La seva força no es gaire destacable, pero igual que en Krilin, demostra un gran valor sempre que els seus companys necesiten de la seva ajuda.
Comparteix amb en Ten un desarrollat control de l'art de la telepatia i la telequinesis, en el que els dos són experts.



Tecniques:

Com ja he destacat abans, es expert en l'art de la telepatia i la telequinesis, coses que li serviran d'utilitat en algunes lluites.
La seva tecnica més destacada es el Do-Don-Pa. Aquesta tecnica s'executa carregant energia en un dit i seguidament llençar la carrega contra el rival. Produeix una cantitat considerable de mal.



Primera aparició:

la seva primera aparició es al volum numero 8 de l'edició definitiva, pero es fa notar més en el volum 9. Al capitol titulat "Do-Don-Pa!?" s'enfrenta a en Krilin en el 22e torneig de les arts marcials, en el que utilitza els seus poders de telequinesi i la tecnica do-don-pa.



Actes heróics:

A la saga dels guerrers de l'espai, en Xaos es converteix en una bomba humana per salvar a en Ten-Xin-Han. S'agafa a l'esquena d'en Nappa i despres de pronunciar unes paraules, explota. Desafortunadament, l'atac no te exit.



I fins aqui arriba l'especial d'aquest divendres! Espero que us hagi agradat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Musica: On | Off